Onze diensten

Specialty, flexibility en partnership daar staat WWD Metaal om bekend. Al meer dan vijftien jaar vervaardigen wij producten van Roestvaststaal en Aluminium voor o.a. de voedingsbranche, machinebouw, medische sector en verschillende mechanische toepassingen in tal van industrieën. Daarnaast produceren we designartikelen op maat.

<p>Engineering</p>

Engineering

Onze medewerkers denken graag met u mee als het gaat om maakbaarheid, materiaalkeuze en afwerkingsmethode van uw product.

Lees meer +

<p>Lassen</p>

Lassen

Door deskundig personeel in combinatie met onze inspectie leveren wij vakkundig laswerk op gebied van constructie, plaatwerk & leidingwerk.

Lees meer +

<p>Verspaning</p>

Verspaning

Onze CNC-gestuurde en conventionele machines in combinatie met het CAD/CAM-systeem TopSolid 7 en een hyper moderne robot beladingscel staan garant voor resultaat!.

Lees meer +

Waterstraalsnijden

Waterstraalsnijden

Met twee supermoderne Bystronic Byjet Flex 2D en 3D waterstraalsnijmachines die een bereik hebben van 4000 x 3000 x 250 mm.

Lees meer +

<p>Lasersnijden</p>

Lasersnijden

Door middel van onze hoogwaardige CNC-gestuurde lasersnijmachines kunnen wij met de grootste precizie buis en plaatmateriaal snijden.

Lees meer +

Finishing

Finishing

Perfecte afwerking voor onder andere de medische-, farmaceutische-, voedingsmiddelen- en chemische industrie.

Lees meer +

Design

Design

Van uw idee naar een uniek product. Design heeft altijd onze interesse gehad en willen graag samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Lees meer +

Neem contact op

Aluminiumstraat 7
6031 TT
Nederweert (Nederland)

  Bel ons direct!   0495 - 550 828   0495 - 550 828
WWD Metaal