WWD Metaal neemt deel aan het Vacaturecafe

Terug

Op 3 februari is er het "Vacaturecafé" in Nederweert. Tijdens de tweede editie is er extra aandacht voor de doelgroep Jongeren. Speciaal hiervoor komt Mirjam Sterk, oud-Tweede Kamerlid van het CDA naar Nederweert.

Het Vacaturecafé krijgt steeds grotere bekendheid en blijkt succesvol. Naar aanleiding van het eerste Vacaturecafé in oktober 2014 in Weert hebben meer dan 20 deelnemers een baan gevonden. Een kleine vijftien nieuwe bedrijven in de regio, waaronder WWD Metaal, hebben zich voor deze editie inmiddels aangemeld met vacatures. Ondernemers kunnen tijdens het Vacaturecafé op laagdrempelige wijze face-to-face kennis maken met potentiële kandidaten. Zij kunnen daardoor besparen op dure personeelsadvertenties en zien gemotiveerde mensen van vlees en bloed voor zich die zich in korte tijd voorstellen, waarna ondernemers met hen een vervolgafspraak kunnen maken.

Het Vacaturecafé duurt van 15.30 uur tot 17.30 uur en vindt plaats op de locatie Pannenweg 426-432, in het voormalige pand van Laco langs de Ringbaan in Nederweert. Tijdens het Vacaturecafé kunnen werkzoekenden deelnemen aan zes workshops: Social media, Elevatorpitch, Dress for Succes, Gratis CV-check, Eerste Indruk en E-portfolio. Alleen werkzoekenden met een CV worden toegelaten. Kom jij ook?

  • Publicatiedatum 13/01/2015

Neem contact op

Aluminiumstraat 7
6031 TT
Nederweert (Nederland)

  Bel ons direct!   0495 - 550 828   0495 - 550 828
WWD Metaal